Haffner mašine

O nama

Stvaranje inovativne tehnologije od 1926.

Haffner kompaniju je osnovao davne 1926. godine Gotthold Haffner u Pforzheim u Nemačkoj.
Kompanija Haffner kao jedan od pionira u mašinskoj industriji kreće sa proizvodnjom ručnih mašina za obradu drveta.

1945. godine Haffner Kompanija se seli u Ötisheim u Nemačkoj gde nastavlja sa proizvodnjom ručnih mašina za obradu drveta.
Početkom 70- tih godina Haffner Kompanija kao jedan od pionira počinje sa razvojem tehnologije u oblasti mašina za izradu pvc i aluminijumske stolarije.
Početkom 80-tih godina Haffner Kompanija među prvim proizvođačima razvija program CNC mašina za obradu PVC stolarije. Razvija tehnologiju četvoroglavih varilica za varenje PVC profila i automatskih linija za obradu PVC profila.

2000. godine Haffner Kompanija povećava svoj udeo globalnom tržistu mašina za izradu PVC i aluminijumske stolarije sa preko 85% izvoza svojih proizvoda. Haffner kompanija postaje jedna od vodećih kompanija za izradu mašina za PVC i aluminijumsku stolariju, sa željom za konstantnim razvojem i usavršavanjem svojih proizvoda.

2012. godine Haffner Kompanija odlučuje da kupi Murat Mašine iz Istanbula koja je takođe jedna od vodećih kompanija za izradu mašina za PVC i aluminijumsku stolariju. Nakon razvoja i usavršavanja zajedničkih tehnologija Haffner Kompanija odlučuje da preseli kompletnu proizvodnju u proizvodne pogone Murat Mašina.
Od tada je Haffner Kompanija globalna marka koja izvozi 85% svojih mašina za izradu PVC i aluminijumske stolarije. Sa svojom organizovanom prodajnom mrežom dostupni smo na teritorijama: Evrope, Afrike, Azije, Južne i Severne Amerike.

Haffner, Danas

Haffner Kompanija danas jedna je od vodećih proizvođača mašina za izradu PVC i aluminijumske stolarije, kao i programu mašina koje se primenjuju u izradi delova za auto industriju, izradu nameštaja i rasvete. U svom pogonu od 25 000m2 sa svojim timom inžinjera Haffner Kompanija radi na konstantnom usavršavanju svojih proizvoda.

Konstantnim analiziranjem tržišta Haffner Kompanija svojom politikom poslovanja konstantno ulaže u inovacije i savremena tehnička rešenja.

Sa svojim timom od preko 200 zapošljenih i 25 inžinjera pronalazimo inovativna rešenja koja povećavaju vrednost vašeg poslovanja.
Uvek na pravom putu do konačnog cilja, a naš konačni cilj je Vaše zadovoljstvo.

25.000 m2

25.000 m2

Savremeni proizvodni pogon

+200

+200

Radnika

100

100

Zemalja

//haffnermasine.rs/wp-content/uploads/2021/05/haffner-nasa-vizija.png

Vizija

Održati i razviti svoju poziciju pouzdanog, cenjenog, dobrog proizvođača na polju mašina za obradu aluminijuma, pvc i čeličnog profila širom sveta.

//haffnermasine.rs/wp-content/uploads/2021/05/haffner-nasa-misija.png

Misija

Kao vodeći proizvođač mašina za obradu profila za aluminijum, PVC i čelik, Haffner ima za cilj da vodi industriju uvođenjem inovativnih proizvoda sa naprednom tehnologijom i performansama. Haffner teži uspostavljanju brze i efikasne prodajne i uslužne mreže širom sveta, održavanju održivog i stabilnog rasta i napretka sa svim svojim zainteresovanim klijentima.

Scroll